Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ísafold frá Miðey

Från dottern till nuvarande ägare fick vi i januari 2011 följande hälsning:

"Hej. Det är vi som har Ísafold frá Miðey nu. Vi trivs med henne och hon är snäll o mysig men pytte lite rädd. Men hon blir mindre rädd med tiden som går. O det är ju bara härligt. Det är min mamma som rider henne, själv har jag en häst som heter Askur frá Krösehall. Ísafold och Askur stormtrivs med varann. De jagar varg tillsammans. För det går nämligen en varg här runt våran gård. Den har gått precis vid vårat hus o det är ju lite konstigt. Men det är ju tur att man har hästar som skyddar oss. Mvh Esmeralda."

I oktober 2010 såldes Ísafold vidare till Åsa Norén på Kvarnhagen i Olofstorp.

Ísafold är såld den 29 maj 2009 och bor nu hos Åsa Björkman på stall Tultered i Partille.

Ísafold är sedan november 2008 utlånad till Riddari Islandshästcenter på Östad, Alingsås, där hon är en omtyckt och efterfrågad häst i ridskola, turridningar mm.

Född: 2000

Ísafold är efter förstaklasshingsten Lokkur frá Vallanesi och ett obedömt sto. Ísafold är isabell med stjärn och snopp. Hon är en snäll och trevlig häst i all hantering. Hon kan ridas ut ensam och går bra ihop med andra hästar. Inget eksem. Lätt att lasta, regelbundet skodd, vaccinerad etc.

Fler bilder kan ses i Fotogalleri